Mono – The future of DIY devices

Mono is een Arduino-compatibele programmeerbare gadget met touch-display, draadloze en batterij.

mono_device-laptop_large

Hartelijk welkom bij onze nieuwste klasgenoot: Mono – de eerste open programmeerbare gadget in een handig geval. Mono (verwijzend naar monotasking in het geval je afvraagt) is een compacte en goedkope ontwikkeling apparaat met lange levensduur van de batterij, wifi, bluetooth en sensoren. Mono is open source, ondersteunt de Arduino IDE en heeft een uitschuifbare hardware-interface.

mono_positioning_largeMono zit comfortabel tussen de te stom single-purpose-apparaten, zoals alarm klokken en weerstations, momenteel bezetten uw huis, en de smart-apparaten, die te groot zijn of duur voor bepaalde taken.

mono_circuitboard_large

We weten allemaal het gevoel van gluren in de lade van gebroken dromen en stof bedekte creaties die zag nooit het licht van de dag. Vrees geen meer argumenten met uw echtgenoot via van vogel nesten van draden in de woonkamer en Vermijd gestrande projecten belanden in de lade. Mono is een mooie, compacte, open source en Arduino compatibel ontwikkelplatform waar alle de grondbeginselen hebben is gezorgd voor – verlaten het plezier delen aan u! De Mono SDK gebruiken om te maken een prachtig UI of een online webserver in enkele API-aanroepen.

mono_api-overview_large

Geef een reactie