In Chrome nu inloggen met 1 druk op de iAddress knop

iAddres heeft een hele belangrijke mijlpaal bereikt die we als eerste met jullie willen delen. Een compleet nieuwe versie van iAddress is live met daarbij de eerste versie van onze zogenoemde Google Chrome plug-in, die met 1 druk op de iAddress knop inloggen mogelijk maakt. Deze versie noemen we onze ‘Quickstep’. Lichtvoetig, snel en super gemakkelijk in het gebruik.
Het uitbrengen van deze versie is de opstap naar meer mooie ontwikkelingen. Zoals tijdens de Crowdfunding aangegeven zal er binnen iAddress.nl ook een ‘adresboek’ functionaliteit ontwikkeld worden. De plug-in krijgt meer functies, waaronder het compleet automatisch invullen van web-formulieren. Dit alles kunnen we met de huidige iAddress.nl omgeving als basis, prima gaan realiseren. De ontwerpen worden al gemaakt en ons ontwikkelteam opgeschaald. Zo kunnen we met nog meer gepassioneerde mensen bouwen aan onze droom: Het individu weer echt baas te laten zijn over zijn of haar gegevens. Mede door jullie ondersteuning mogelijk gemaakt.

HOME iAddressWe zijn super trots en erg enthousiast over het resultaat dat onze vormgevers en ontwikkelaars hebben neergezet. Chapeau voor hen en de uitdaging aan jullie om er eens naar te gaan kijken en mee te gaan werken.

  • Je hebt toch al wel een iAddress account? Anders vertel ik je graag hoe je er snel één aanmaakt en kunt gebruiken.
  • Ga naar www.iAddress.nl en registreer jezelf;
  • Activeer je iAddress account via het bevestigingsmailtje (niet ontvangen? Kijk even tussen de spam!);
  • Vul je persoonlijke gegevens in;
  • Ga naar ‘Websites’ en voeg via ‘Zoeken’ of met de ‘+’ knop je websites toe;
  • Klik op een website in jouw websites-scherm en …… surfen maar.

Je hebt nu altijd je favorieten websites ‘onder de iAddress-knop’ en bent zo Baas Over je Eigen Gegevens.

Geef een reactie